geld verdienen tijdens reizen

Geld verdienen tijdens reizen? Dit is hoe ik het doe (en jij kan dit ook)

Hoe kun je geld verdienen tijdens reizen? Dit is hoe ik genoeg geld verdien tijdens het reizen, om te kunnen blijven reizen.

Klaar met mijn fulltime baan

Ik was klaar met mijn fulltime baan. Dagelijks van 9 tot 5 op kantoor zitten is niets voor mij. Ook het werken voor een baas word ik niet vrolijk van.

Gelukkig heb ik daar verandering ingebracht. Nu deel ik zelf volledig mijn tijd in. Ik hoef nooit meer aan mijn baas te vragen of ik een dag vrij mag. Ik heb veel meer vrijheid. Sterker nog, ik reis de hele wereld over en verdien geld.

Deze methode om je eigen vrijheid te creëren en online geld te verdienen wil ik graag met je delen. Zo kun jij ook afscheid nemen van je suffe kantoorbaantje.

wereldreis geld verdienen

Ik nam ontslag en ging op reis

Mogelijk heb je al even rond gekeken op mijn site. Ik ben Bart (26 jaar). In 2018 besloot ik mijn fulltime baan op te zeggen om te gaan reizen. Tegelijkertijd begon ik met online geld verdienen.

Op het moment van schrijven reis ik al meer dan een jaar over de wereld. Afgelopen jaar bezocht ik meer dan 25 landen. Hoe ik dit allemaal kan betalen? Ik verdien mijn geld online. Zo verdiende ik afgelopen jaar meer dan dat ik uitgaf, en dat terwijl ik dus meer dan 25 landen bezocht.

Geen investering nodig, maar wel doorzettingsvermogen

Veel mensen denken dat je veel geld nodig hebt om dit te doen. Nee, tegenwoordig hoeft dat niet meer. Met het internet ligt de wereld aan je voeten.

wereld ontdekken

Hoef je dan helemaal niets te investeren? Nee, bijna niet nee. Ik leerde mijzelf bijna alles aan. Daardoor betaalde ik in het begin minder dan honderd euro. Dat is bijna niets, als je ziet wat ik door die investering nu verdien.

Investeer wat eigen tijd (en krijg veel vrijheid)

Ik hoef nooit meer aan mijn baas te vragen of ik een dag vrij mag. Dat vind ik zelf heel fijn. Om deze ultieme vrijheid te behalen, moest ik in het begin wel wat van mijn vrije tijd investeren.

Je moet in het begin dus wat van je eigen tijd investeren, dit kan betekenen dat je even wat minder vrije tijd hebt. Maar na een periode doorzetten, zal je daarvoor veel meer vrijheid terug krijgen.

Door die vrijheid kan ik nu altijd op reis. Ik heb inmiddels al vele landen gezien die ik anders nooit had gezien. Dat is pas genieten.

Werk ik dan helemaal niet meer?

Jawel. Ik werk gemiddeld 2 uur per dag op mijn laptop. Soms werk ik één dag in de week 8 uur en ben ik de rest van de week vrij.

In Azië zoek ik dan bijvoorbeeld een fijn hostel op, waar ik mijn laptopje bij het zwembad neerzet. Dan werk ik soms de hele dag. In de pauze duik ik dan lekker even het water in.

Na zo’n dag hard werken, ga ik ’s avonds weer lekker uiteten. De volgende dagen heb ik dan vrij om bijvoorbeeld een meerdaagse hike door de bergen te maken.

Hoeveel geld verdien ik tijdens het reizen?

Dit is denk ik wel de meest gestelde vraag: hoeveel geld verdien je tijdens het reizen? Dat ligt er compleet aan wat je doet. En of je het goed doet.

In 2019 ben ik het hele jaar op reis geweest. Vrijwel iedere dag ging ik uiteten. Het aantal keren dat ik zelf gekookt heb kan ik op één hand tellen (met uitzondering van een aantal hikes in de bergen waar ik geen restaurant kon vinden).

Geen enorme luxe, maar wel iedere dag uiteten

Leef ik dan in enorme luxe? Nee, dat valt reuze mee. Maar wel zit ik vaak bij een heerlijk zwembad of onder de palmbomen aan het strand. Bovendien ga ik dus bijna iedere dag uiteten.

Ondanks dat ik iedere dag uiteten ging, verdiende ik meer dan dat ik uitgaf aan het reizen.

Daarbij moet ik wel zeggen dat ik vaak in hostels verblijf. Dat is goedkoop en gezellig. Maar als ik nog even zo door ga met online geld verdienen. Dan kan ik straks in hotels verblijven (alleen dat doe ik niet, want dat is saai).

Inkomsten stijgen nog steeds

Een andere kanttekening die ik hierbij moet zetten: het is pas mijn eerst jaar online geld verdienen. En de inkomsten stijgen nog steeds. Hoe langer ik dit doe, des te meer geld ik waarschijnlijk verdien. Omdat het mijn eerste jaar is, besloot ik naar Azië te reizen.

Het leven is Azië is een stuk goedkoper dan in Europa, dat helpt dan wel mee. Maar ook het reizen is Azië is heerlijk. Dat ik dan online geld verdien tijdens het reizen in Azië is genieten.

Hoe kun je online geld verdienen tijdens reizen?

Er zijn veel methodes om online geld te verdienen tijdens het reizen. Voor veel van deze methodes heb je bepaalde kwaliteiten nodig. Gelukkig heb ik een methode gevonden die iedereen kan gebruiken.

Heb ik deze methode dan zelf bedacht? Nee, dat niet. Ik heb het wel zelf uitgezocht op internet. Dat was niet makkelijk. Maar gelukkig is er nu een heel simpele cursus die het wél makkelijk maakt.

Echte computerkennis heb je niet nodig. Wel is het handig als je makkelijk met internet overweg kunt. Kun jij bijvoorbeeld Facebook en Instagram gebruiken zonder al teveel problemen? Dan kan je deze methode makkelijk aan.

Vul hieronder je naam en email in en ik leg je uit hoe makkelijk het is. Neem jij binnenkort ook afscheid van je 9 tot 5 baan?


.