slimme deurbel

Slimme deurbel

De slimme deurbel is de uitkomst voor mensen die bijna nooit thuis zijn. Staat er iemand aan de bel? Met je smartphone zie je wie het is en kun je eenvoudig communiceren. Is het de pakketbezorger? Dan vraag je hem toch gewoon om het pakketje achter de schutting te leggen?

Wat is een slimme deurbel?

De slimme deurbel is een technologische verbetering van de huidige klassieke deurbel. Het principe is hetzelfde: iemand belt aan en jij krijgt een signaal. Echter krijg je nu ook een signaal als je niet thuis bent, of niet naar de deur kunt komen.

De deurbel is namelijk verbonden met het internet. Ook hebben de meeste versies een microfoon en camera. Daarmee kan diegene aan de bel met jou praten en kun jij diegene zien. Jij ziet en praat met diegene via je smartphone.

Voordelen van een slimme deurbel

Nu weet je wat een slimme deurbel is. Maar wat zijn nou de voordelen? Je kunt in ieder geval altijd met iemand communiceren die voor de deur staat. Op die manier kun je heel simpel aan de pakketbezorger vertellen wat er met jouw pakket moet gebeuren. Ook hoef je – als je het niet vertrouwt – de deur niet open te doen.

Kort de voordelen op een rij:

  • Slimme deurbel staat in verbinding met internet
  • Meeste modellen hebben camera en microfoon
  • Zo communiceer je eenvoudig met diegene aan de deur
  • Mis nooit meer een pakketje; vertel de postbezorger waar hij jouw pakketje mag achterlaten
  • ’s Avonds laat iemand aan de deur? Je hoeft niet open te doen, met de camera en microfoon communiceer je veilig op afstand
  • Luxere modellen hebben bewegingssensoren die inbrekers kunnen vastleggen op beeld

De beste smart deurbel voor jou

De voordelen van de slimme deurbel mogen duidelijk zijn. Maar nu weet je nog niet welke smart deurbel er bij jou past. Heb je nog nooit een smart deurbel gehad? Dan kun je kiezen voor een goedkoper instapmodel.

  1. Ring – Meest verkochte model. Op dit moment de nummer één in Nederland
  2. August – Met inbraak bewegingsdetectie. Helaas nog niet officieel verkrijgbaar in Nederland.
  3. Philips WelcomeEye Connect – Een slimme bel van Philips. Dat is altijd goed. Dit apparaat heeft veel mogelijkheden.