geld verdienen met schrijven

Geld verdienen met schrijven, word tekstschrijver vanuit huis

Geld verdienen met schrijven van artikelen op internet is eenvoudig. Word tekstschrijver vanuit huis en verdien extra geld. Hoe verdien je geld met het schrijven van teksten?

Teksten schrijven voor geld

Het principe is heel simpel. Jij schrijft teksten op een externe website. Zij zorgen ervoor dat er advertenties worden weergegeven. Daarmee verdien jij geld.

Teksten schrijven voor geld hoeft niet zo ingewikkeld te zijn. Heb je nog een oud schoolverslag of onderzoek thuis liggen? Wie weet kan je het uploaden om wat geld te verdienen. Je bepaalt altijd zelf waarover jij schrijft.

Tekstschrijver vanuit huis

Wil je tekstschrijver worden vanuit huis? Goede keus! Makkelijk geld verdienen vanaf je computer. Waar en wanneer jij maar wilt.

Wanneer je eenmaal een aantal artikelen online hebt staan, zul je automatisch geld verdienen. Je verdient geld terwijl je slaapt. Op dat moment hoef je er bijna niets meer voor te doen.

Voordelen van tekstschrijver vanuit huis:

  • Geld verdienen met schrijven over onderwerpen naar keuze
  • Eenmaal artikelen gepubliceerd, dan verdien je geld terwijl je slaapt
  • Werken vanaf waar en wanneer jij maar wilt
  • Je leert over zoekmachine optimalisatie
  • Geen eigen website die je hoeft te onderhouden

Hoeveel ga je verdienen met teksten schrijven?

Misschien wel de meest interessante vraag: hoeveel verdien je met teksten schrijven vanuit huis? Dat ligt volledig aan jouw inzet en de kwaliteit van jouw artikelen. Sommige onderwerpen zijn populair en worden veel bezocht. Andere onderwerpen leveren meer advertentie-inkomsten per bezoeker op.

Er zijn gebruikers op in de community die meer dan vijfhonderd euro per maand verdienen. Daarvoor moet je wel echt veel artikelen schrijven. Het gros van de schrijvers verdient tussen de 50 en 100 euro.

Welke teksten leveren veel geld op?

Er zijn een aantal tekstonderwerpen die relatief veel geld opleveren. Dit kan jouw helpen meer geld te verdienen met schrijven. Dat komt doordat de advertenties voor die onderwerpen duurder zijn. Dit geldt voor onder andere voor teksten die over de volgende onderwerpen gaan:

  • Medische onderwerpen
  • Reizen
  • Gokken en 18+ (niet op elke website mag je over 18+ onderwerpen schrijven)

Waar kun je teksten schrijven?

De meest bekende en gebruikte website is infonu.nl. Een andere optie is infobron.nl. Beide website richten zich op hoge kwaliteit artikelen. Je artikelen worden gecontroleerd op kwaliteit alvorens ze gepubliceerd worden.

  1. Infonu.nl – Start via deze link
  2. Infobron.nl – Bekijk de website

Wij raden infonu.nl aan omdat hun artikelen goed in Google worden weergegeven. Des te hoger je artikel in Google staat des te meer bezoekers je zult krijgen. Meer bezoekers betekent meer geld verdienen.

Bovendien is de infonu.nl community zeer actief. De website wordt erg goed onderhouden. Helaas lijkt de website van infobron.nl iets slechter te worden onderhouden, daarom raden wij die website af.

Wat betekent hoger weergeven in Google?

Als een artikel hoog wordt weergegeven in Google betekent dat deze op pagina één van de zoekresultaten wordt weergegeven. De eerste zoekresultaten op pagina één worden de hoogste zoekresultaten genoemd. Resultaten één en twee krijgen veruit de meeste bezoekers. Dat is belangrijk om geld te verdienen.

Geld verdienen met bloggen

Klinkt al het bovenstaande interessant? Dan ben je vast ook geïnteresseerd in geld verdien met bloggen. Dat is wel even andere soep.

Als je zelf gaat bloggen moet je je complete website onderhouden. Dat is opzich nog wel te doen als je enige kennis hebt. Maar wat vooral lastig is, is het hoger komen in Google.

Een eigen nieuwe blogwebsite zal over het algemeen weinig aanzien hebben in Google. Daardoor wordt deze niet snel hoog weergegeven. Dat betekent dus ook weinig bezoekers. Weinig bezoekers betekent weinig geld.

Een voordeel van je eigen website is wel dat je alles in eigen hand hebt. Je zult daardoor ook veel geld en tijd moeten investeren, maar op den duur kan het zich terugverdienen.

Advertenties weergegeven met Google Adsense

Wil je advertenties weergeven op je blog? Dat kun je doen met het advertentie programma van Google. Dat heet Google Adsense. Zij zoeken automatisch passende advertenties bij jouw tekst. Je hoeft hiervoor geen contact met adverteerders te zoeken. Heel handig.

Startgids geld verdienen met bloggen

Wil je starten met geld verdienen met bloggen? Daarvoor raden wij toch echt aan om eerst tekstschrijver vanuit huis te worden. Via de tekstschrijfwebsites leer je wat een goede SEO tekst is (zoekmachine geoptimaliseerde tekst). Hoe je die het beste schrijft en welke informatie in welke artikelen het beste werken.

Denk jij dat je er klaar voor bent om blogger te worden met je eigen website? Wij leggen eenvoudig uit hoe je een WordPress blog of affiliate website maakt. Start nu met geld verdienen via je eigen blog.