geld verdienen tijdens reizen

Werken en reizen – Zo verdien je geld tijdens een wereldreis

Geld verdienen tijdens een wereldreis. Werken en reizen is tegenwoordig voor iedereen bereikbaar. Begin vandaag nog met online geld verdienen.

Geld verdienen tijdens een wereldreis

Een droom voor velen; geld verdienen tijdens een wereldreis. Stel je eens voor: even je verdiende geld checken terwijl je aan een cocktailtje zit bij het strand. Heerlijk toch?

wereldreis geld verdienen
Tijdens mijn wereldreis ben ik soms weken lang niet aan het werk, omdat ik bijvoorbeeld kampeer op plekken als deze. Toch verdien ik dan nog steeds geld met mijn passieve inkomen.

Tegenwoordig is dit ook haalbaar voor vrijwel iedereen. Het enige wat je nodig hebt is een beetje doorzettingsvermogen.

Bovendien moet je de Nederlandse taal machtig zijn (of een andere taal in woord en geschrift kennen). En tot slot heb je nog een laptop nodig.

Wat heb je nodig?

  • Een beetje doorzettingsvermogen
  • Je moet één taal kennen, bijvoorbeeld Nederlands
  • Een laptop (smartphone of tablet kan ook)

Beschik jij over de bovenstaande punten? Dan kun je vandaag nog beginnen met online geld verdienen. Er is geen computerkennis vereist.

wereldreis
Ik weet niet bepaald veel van computers, toch heb ik een online inkomen opgebouwd. Volgens mij kan iedereen dit.

Online geld verdienen tijdens het reizen

Terwijl ik dit schrijf zit ik aan het strand van Thailand. Wel bij een restaurantje hoor, lekkere fruitshake erbij, zo kan ik goed werken.

Werken en reizen op hetzelfde moment bevalt mij erg goed. Wil jij dit ook? Ik leg je uit hoe ik dit gedaan heb.

Online geld verdienen tijdens het reizen, dat leek mij wel wat. Ik besloot uit te zoeken hoe dat werkt. Al snel kwam ik erachter dat het niet zo ingewikkeld hoeft te zijn.

Wel heb je geduld en een beetje doorzettingsvermogen nodig. Na enkele maanden ontving ik mijn eerste online inkomsten. Ik was hartstikke blij.

Een jaar geleden besloot ik ontslag te nemen en op wereldreis te gaan. Nu verdien ik online genoeg geld om van te reizen.

Op het moment van schrijven ben ik al bijna een jaar op reis. Inmiddels zijn mijn online inkomsten en reisuitgaven gelijk. Eigenlijk komt er iets meer binnen dan dat ik uitgeef. Fijn gevoel is dat.

Wacht niet langer, begin vandaag nog met online geld verdienen.

Vanwege de corona crisis heb ik even een reispauze genomen. Vandaar dat ik de tijd heb om dit met jou te delen.

Wacht niet langer:
Begin nu

Hoe werkt werken en reizen?

Werken en reizen op hetzelfde moment vind ik ideaal. Ik zou het iedereen aanbevelen en ik denk ook dat iedereen het kan.

werken en reizen
Werken en reizen vind ik ideaal, hier zat ik in een wolkenkrabber in Vietnam, waar ik voor €3 een heerlijke club sandwich bestelde.

In het begin zul je enkele fouten maken. Dat dit ik althans. Daardoor ben ik honderden of misschien wel duizenden euro’s misgelopen.

Door mijn tips te lezen hoop ik jou te behoeden voor dezelfde fouten. Zo kun jij vandaag nog je online inkomen opstarten, zodat jij zorgeloos kunt werken en reizen.

Ook zorgeloos werken en reizen?
Bekijk hoe het werkt

Passief inkomen opzetten

Er zijn vele manieren om online geld te verdienen. Ook zijn er veel verschillende manieren om succesvol te zijn. Eén van deze bewezen manier is het opzetten van een passief inkomen.

Wat betekent passief inkomen?

Een passief inkomen is een inkomen waarvoor jij niet actief bezig gaat. Je verdient geld op de automatische piloot.

Dit betekent overigens niet dat je er nooit iets voor gedaan hebt. Ook voor een passief inkomen moet je in eerste instantie werk verrichten.

wereld ontdekken
Ben je ook klaar om de wereld te ontdekken? Hier stond ik in de woestijn van Mongolië

Voorbeeld van passief inkomen

Een voorbeeld van een passief inkomen is online geld verdienen via advertenties. Iemand heeft een website opgezet en verdiend geld met advertenties. De advertenties worden automatisch geplaatst en de website eigenaar verdiend automatisch geld.

Advertenties zijn ouderwets

Maar online geld verdienen met advertenties is ouderwets. Veel websites doen het nog wel, omdat ze geen idee hebben. Maar het levert relatief weinig geld op.

Toch verdien ik ook een passief inkomen tijdens mijn reis. Ook ik verdien online geld het reizen. Ik doe dit echter niet met advertenties. Ik ontdekte dat er een andere methode is om online veel meer geld te verdienen.

Geen computerkennis vereist

Misschien denk je: “shit, ik heb helemaal geen computerkennis. Kan ik dan wel een passief inkomen opbouwen?” O jawel! Geen zorgen, ook zonder computerkennis kan je dit.

In het genoemde voorbeeld heeft iemand een website met advertenties opgezet. Daarvoor heb je enige kennis van computers nodig. Dat is dus niet een methode die geschikt is voor iedereen.

De methode die ik heb gebruikt om een passief online inkomen op te bouwen is veel eenvoudiger. Met behulp van video’s werd mij alles super eenvoudig uitgelegd.

Benieuwd welke methode ik gebruikte?
Bekijk ‘m hier

Nogmaals, je moet een beetje doorzettingsvermogen hebben. Volg gewoon de stap-voor-stap instructies die in de video’s worden gegeven. Dan ben ik er zeker van dat ook jij een online geld kunt verdienen.

Overal waar internet is kan ik gelukkig geld verdienen. Zo kan ik zelfs naar landen als Oezbekistan gaan.

Stel jezelf doelen

Eén van de belangrijkste tips die ik meekreeg van een internet-goeroe is de volgende: stel jezelf doelen.

Zit jij volgend jaar met een laptopje in de zon in Azië? Werken en reizen was nog nooit zo eenvoudig.

Wil jij volgend jaar rond deze tijd aan je wereldreis zijn begonnen? Dan moet je jezelf inderdaad doelen stellen.

Doelen om werken en reizen haalbaar te maken

Bedenk hoeveel jij per maand gaat uitgeven als je op reis bent. Dat bedrag wil je dus minimaal per maand verdienen.

Stel je reist in Azië, dan kun je met €100 per dag leven als een koning. Dat betekent dat je ongeveer €3.100 per maand nodig hebt. Misschien klinkt dat gek, maar dat is makkelijk haalbaar als je vandaag begint!

Een doel kan dus zijn: ik wil €3.100 per maand verdienen over exact 12 maanden vanaf nu.

Wacht niet langer. Hoe eerder je begint, des te eerder kun jij afscheid nemen van je 9 tot 5 baan.

Er zijn velen die jou voorgingen. Binnen één jaar namen de meeste doorzetters afscheid van hun 9 tot 5 baan.

Ook afscheid nemen van je 9 tot 5 baan?
Check dit.

Wil je echt reizen en werken? Geef dan niet direct op

Reizen en werken is geweldig. Althans dat vind ik zelf. Inmiddels heb ik meer dan 35 landen bezocht en vele gekke, mooie en bijzonder dingen meegemaakt.

Als ik een aantal weken geen internet heb, verdien ik nog steeds geld met mijn passief inkomen. In landen als Iran heb je bijvoorbeeld weinig toegang tot internet.

Tijdens het reizen verdien ik geld. Daarmee kan ik gelukkig nog veel meer reizen. Wil jij ook tegelijkertijd reizen en werken? Dan heb je wel wat doorzettingsvermogen nodig.

Eerste maanden verdien je vrijwel niets, dat is een tijdsinvestering

De eerste maanden zul je namelijk vrijwel niets verdienen. Tijdens het opzetten van je online inkomen zul jij de eerste maanden hard moeten werken.

In die tijd moet je niet opgeven. Je moet doorgaan om je doel te bereiken. Zo heb ik het voor elkaar gekregen om tijdens mijn reizen online geld te verdienen.

Ook de eerste maanden heb ik hard gewerkt. Daarna gaat het gelukkig bijna vanzelf. Zelf heb ik de eerste maanden als een soort investering gezien. Een tijdsinvestering.

Na een half jaar zag ik mijn online inkomen enorm groeien

Na een half jaar plukte ik echt de vruchten van die tijdsinvestering. Ineens zag ik mijn online inkomen enorm groeien. Elke dag checkte ik mijn inkomsten. Ik kon het niet geloven.

Deze inkomsten waren een geweldige motivatie voor mij. Al snel besloot ik dit voort te zetten. Gelukkig hoef je dan niet meer zoveel tijd erin te steken. Bovendien wordt het erg leuk.

Online geld verdienen werd ineens leuk

Eigenlijk heb ik nooit echt plezier in mijn 9 tot 5 banen gehad. Totdat ik dit ontdekte. In het begin was het zwaar. Maar toen ik mijn online inkomen zag toenemen werd ik hartstikke blij.

statistieken online geld verdienen
Bij online geld verdienen is het leuk om naar je statistieken te kijken

Opeens werd online geld verdienen super leuk. Met veel plezier ging ik verder. Alles wat je erin stopt, zie je er later weer aan verdiensten uitkomen.

Heb je even geen zin? Ook prima. Je online inkomen stopt namelijk niet zomaar. Het is een passief inkomen. Ook als je een paar weken niets doet verdien je nog steeds geld.

Toch raad ik aan om wel door te gaan. Zo houd je wat je hebt opgebouwd in stand. Wekelijks check ik nog even mijn online inkomen. Dan werk ik alles een beetje bij en ben ik weer zeker van een passief inkomen.

Ook geld verdienen terwijl je niets doet?
Bekijk dit.