online geld verdienen vanuit huis

Online geld verdienen vanuit huis

Wil je online geld verdienen vanuit huis? Het is heel makkelijk om thuis geld te verdienen met internet. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Is online geld verdienen betrouwbaar?

Betrouwbaar online geld verdienen, is dat mogelijk? Jazeker! Alle methodes die hier worden uitgelegd zijn getest. Het zijn betrouwbare manieren om online geld te verdienen vanuit huis.

Snel rijk worden, is dat mogelijk op internet?

Als je erin gelooft is alles mogelijk. Dus ook snel rijk worden op internet is mogelijk.

Maar dit is niet voor velen weggelegd. Iedereen wil namelijk wel snel rijk worden op internet.

Om snel rijk te worden moet je vaak ook hard werken. Alleen als jij heel veel geluk hebt en het juiste verdienmodel kiest kun je misschien heel makkelijk snel rijk worden.

Maar nogmaals, je moet daarvoor echt geluk hebben. De meesten moeten veel tijd investeren om rijk te worden. In dit artikel leggen we de mogelijkheden om snel rijk te worden uit.

Mogelijkheden om geld te verdienen op internet

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen op internet. De verschillende manieren leggen wij hier één voor één uit, met de bijbehorende voor- en nadelen.

Artikelen schrijven en geld verdienen met advertenties

Een heel goede eerste stap om te beginnen met een online inkomen is deze. Het betreft artikelen schrijven voor een bekende informatiebron op internet.

Het idee is dat artikelen schrijft over vrijwel ieder onderwerp dat je maar kunt verzinnen. Je mag dus zelf weten waarover je schrijft.

De artikelen dienen grammaticaal correct te zijn en worden gecontroleerd op fouten. Ideaal om ook goed Nederlands te leren. Tevens moeten de artikelen tijdloos zijn.
De website geeft je tips hoe je de artikelen optimaliseert voor Google. Zo worden jouw artikelen zichtbaar in Google.

Zodra je eerste artikelen zijn geplaatst ontvang je hopelijk bezoekers. De artikelen worden op een bekende website geplaatst, die goed bezocht wordt. Daarom is het vrij makkelijk om bezoekers op je artikelen te krijgen.

Bij je artikelen worden advertenties getoond. Deze advertenties leveren geld op. Een klein deel hiervan gaat naar de bekende website en het overige deel krijg jij.

Een super goede manier om geld te verdienen. Zeker voor onervaren mensen die geld willen gaan verdienen op internet.

Voordelen

 • Makkelijke eerste stap om online geld te verdienen
 • Geen eigen website nodig
 • Speelsgewijs wordt je wijzer in de wereld van online artikelen te schrijven
 • Je leert hoe zoekmachine optimalisatie werkt

Nadelen

 • Je artikelen moeten voldoen aan de regels van de website
 • De inkomsten zijn een leuk begin, maar je moet veel schrijven voor hoge inkomsten

Meer informatie over schrijven voor geld

Meer informatie over hoeveel geld je verdient. En hoe het schrijven van teksten precies werkt. Lees je op onze pagina schrijven voor geld.

Direct beginnen? Je kunt je hier aanmelden voor een account om artikelen te schrijven.

Internet marketing, geld verdienen als affiliate

Geld verdienen als affiliate. Dat klinkt ingewikkeld. En ja, het is ook wel wat ingewikkelder dan de hiervoor genoemde optie.

Wat is affiliate internet marketing?

Een affiliate is iemand die een product promoot om daarover een commissie te ontvangen. Vaak gaat het als volgt.

De affiliate promoot een product, bijvoorbeeld een mobieltje. Promoten kan via een website, e-mail of Social Media. Wanneer een gebruiker via de promotie naar de webwinkel van de verkoper wordt gelinkt en hij koopt een product. Dan ontvangt de affiliate daarover een commissie.

Voorbeeld affiliate marketing

Dus stel, je promoot een iPhone. Eén van je volgers of websitebezoekers klikt op de link van je promotie. Vervolgens koopt hij een iPhone voor €800 bij de webwinkel die jij promoot. De webwinkel zal jouw dan een commissie betalen. Dit kan bijvoorbeeld 10 procent zijn. Jij ontvangt dan dus 80 euro aan commissie.

Geld verdienen met internet marketing

Het promoten van producten wordt ook wel internet marketing genoemd. Online geld verdienen met internet marketing is zeer interessant.

Het is een trucje dat je door moet hebben. Mits jij de juiste producten promoot kan het je erg veel geld opleveren. De kunst is dus om het juiste product op de juiste manier te promoten. Dat is niet makkelijk.

Ben je totaal onervaren met internet marketing? En heb je geen ervaring met het maken van een website? Dan kun je gratis beginnen met de Affiliate Marketing Revolutie.

Dit is een heel eenvoudige methode om te starten met affiliate internet marketing. Deze methode neemt je stap voor stap door het hele proces mee.

Je leert wat affiliate marketing is. Hoe je online geld kunt verdienen met internet marketing. Maar vooral hoe je de gehele website opzet.

Velen hebben hun baan al op kunnen zeggen en verdienen nu hun volledige salaris doordat ze de Affiliate Marketing Revolutie hebben gebruikt.

Als je er vol voorgaat kan je hiermee zeker een volledig salaris en meer verdienen. Maar je moet er wel echt tijd in investeren. Bekijk hoe je een WordPress Affiliate website maken kunt.

Voordelen

 • Je kunt hier enorm veel geld mee verdienen
 • Vrijwel geen investering benodigd
 • Inkopen van producten is niet nodig
 • Geen tijd kwijt aan klantenservice

Nadelen

 • Eigen website nodig, de cursus helpt je hierbij
 • Je moet wat tijd investeren

Bekijk de stap-voor-stap uitleg.

Online geld verdienen via bol.com

Een compleet andere methode van geld verdienen is het verkopen van producten. Dat klinkt ook weer ingewikkeld. Maar als je gebruik maakt van het platform van bol.com dan valt dat reuze mee.

Je kunt op de bekende webwinkel bol.com jouw producten aanbieden. Via deze grote webwinkel heb je direct een bereik van miljoenen potentiële klanten. Dat is ideaal.

Maar hoe begin je hiermee?

Als je iets wilt verkopen moet je natuurlijk wel producten hebben. Hoe koop je dat? En waar laat je dat?

Met bol.com hoef je gelukkig niet zelf je producten in voorraad te houden. Ook hoef je ze niet zelf te verzenden. Dit kan bol.com allemaal voor jou doen. Heel handig en eenvoudig. Je hoeft dus vrijwel niets meer te doen.

Het begin kan ingewikkeld zijn als je onervaren bent. Daarom is er de bol masterclass. Dit is een methode waarmee je makkelijk geld kunt verdienen via bol.com.

De methode is samengesteld door Jia Ruan. Een jongen die veel geld verdient via bol.com. Hij legt alles heel eenvoudig stap-voor-stap uit in video’s.

Bovendien geeft hij je ook nog eens een lijst met betrouwbare leveranciers en vele productideeën. Alles wordt voor je voorgekauwd, heel makkelijk.

Wees je concurrenten voor met verkopen via Amazon.nl

Amazon gaat in 2020 hetzelfde systeem als bol.com invoeren. Partners kunnen dan ook in Nederland producten verkopen via het platform van Amazon.

Voorspeld wordt dat Amazon een belangrijke webwinkel in Nederland gaat worden. Wees daarom je concurrentie voor en start met verkopen op Amazon. De bol masterclass is ook van toepassing op Amazon.

Bekijk de details over verkopen via Amazon.nl.

Voordelen

 • Geen eigen website nodig
 • Geld kan snel binnenstromen (als je het goed doet)
 • Eenvoudige bol masterclass methode

Nadelen

 • Zelf producten inkopen
 • Kleine investering benodigd

Bekijk de bol masterclass.

Extra inkomen met je eigen website

Heb je een eigen website? Of wil je geld verdienen met een eigen website? Ook dat is mogelijk.

Dit is echter wel het meest ingewikkeld. Het opzetten van een eigen website is relatief goed te doen. Maar daarna komt het ingewikkelde werk.

De website vindbaar maken in Google is niet eenvoudig. Het is lastig om bezoekers op je eigen website te krijgen.

Als je er geen verstand van hebt, raden wij een eigen website dan ook af. De andere hiervoor genoemde methodes zijn het makkelijker om online geld te verdienen.

Wil je toch extra verdienen met je eigen website?

Dat kun je op verschillende manieren doen. Met advertenties, affiliate marketing of een webwinkel. Affiliate marketing is hierboven reeds uitgelegd.

Verkopen van advertenties

Het eenvoudigste verdien je geld met advertenties op je website. Een handig platform hiervoor is Google AdSense.

De dienst van het grote bedrijf Google voorziet jouw website automatisch van advertenties. Zij hebben contact met adverteerders en zorgen dat de advertenties automatisch op jouw site worden weergegeven.

Je hebt dus geen gedoe met contacten of iets dergelijks. Vaak krijg je verdien je per keer dat een bezoeker op een advertentie klikt. Dit loont dus alleen met veel bezoekers.

Een eigen webwinkel opzetten

Dit is een droom van velen, een eigen webwinkel. Het is ook zeker heel leuk om een eigen webwinkel te hebben, maar tevens ook veel werk.

Je moet leveranciers vinden, producten inkopen, voorraad bijhouden, facturen verzenden, administratie doen en tot slot ook nog de klantenservice. En dan hebben we het nog niet eens over promotie van je webwinkel.