affiliate marketing revolutie review

Affiliate Marketing Revolutie Review en Ervaringen; moet ik dit kopen?

In deze Affiliate Marketing Revolutie Review lees je of dit betrouwbaar is. Wij kochten de cursus en delen hier onze ervaringen, voorbeelden en testen. Ook de achterliggende website behandelen we in de Internet Succes Gids Review.

Wat is Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is een online cursus die door Jacko Meijaard wordt aangeboden. Jacko Meijaard is een internetmarketeer die een redelijk aanzien heeft op internet. Hij biedt de Affiliate Marketing Revolutie aan via de website Internet Succes Gids.

In de online cursus leer je wat Affiliate Marketing is. Zo kun je makkelijk beginnen met Affiliate Marketing. Wij kochten zelf een cursus en probeerden uit of de Affiliate Marketing Revolutie Betrouwbaar is. In deze review lees je onze ervaringen.

kopen affiliate marketing revolutie
Wij kopen de Affiliate Marketing Revolutie en testen hem. Althans we kochten hem en testte hem één jaar lang.

Wij kochten Affiliate Marketing Revolutie

Op de website van Internet Succes Gids wordt de Affiliate Marketing Revolutie verkocht. Met verschillende teksten worden je heel wat euro’s beloofd. Lekker de 9-5 baan opzeggen en online veel geld verdienen. Dat is wat Jacko Meijaard min of meer beloofd.

Dit lijkt ons erg onwaarschijnlijk en we krijgen er onbetrouwbaar gevoel bij. Ondanks dat dit onbetrouwbaar lijkt werden wij wel erg nieuwsgierig. Wij kochten daarom de Affiliate Marketing Revolutie om deze te testen.

Affiliate Marketing Revolutie Testen

Wij kochten de Affiliate Marketing Revolutie om deze te testen. Gaan wij echt zoveel geld verdienen als internetgoeroe Jacko Meijaard beloofd?

Nou, als je een beetje tussen de regels doorleest zie je dat Jacko Meijaard wel zegt dat je er hard voor moet werken. Dat is op zich niet erg, maar echt slapend rijk ga je niet direct worden.

Wij hebben de Affiliate Marketing Revolutie (AMR) ruim een jaar geleden gekocht. Afgelopen jaar hebben wij alle kennis uit de cursus toegepast en een poging gedaan een online inkomen te verdienen. Zo ging dat.


.

Hoe ziet de online cursus van Jacko Meijaard eruit?

De cursus bestaat met name uit video’s waarin Jacko Meijaard je stap-voor-stap meeneemt. Hij laat je op een laag tempo met goede instructies zien hoe je eenvoudig een eigen website gaat bouwen. Met deze website ga jij online geld verdienen.

Trainingen op Internet Succes Gids

Zodra jij je aanmeld krijg je via de website Internet Succes Gids toegang tot de trainingen. De trainingen zijn dus alle uitleg video’s. Zoals je hieronder ziet zijn er zelfs vijf verschillende trainingen beschikbaar.

De eerste training is gratis uit te proberen. De tweede hebben wij gekocht, dit betreft de Affiliate Marketing Revolutie. Verder heb je nog 3 andere trainingen die eigenlijk verder ingaan op het toepassen van de Affiliate Marketing Revolutie. Die overige 3 trainingen hebben wij niet getest.

affiliate marketing revolutie testen
Zo ziet het AMR trainingen menu eruit, in het rood onze aantekeningen.

Als je ook een training van Jacko Meijaard aanschaft, dan kun je verder naar de modules. Onder iedere training vind je modules.

Modules van de Affiliate Marketing Revolutie

Wij kijken bij Affiliate Marketing Revolutie trainingen. Daarin vinden we 7 modules, 6 instructies en 3 overige categorieën. In al deze modules en categorieën bevinden zich weer video’s. Zie ook onderstaande afbeelding.

jacko meijaard ervaringen
De modules van de Affiliate Marketing Revolutie. Gemaakt met ervaring door Jacko Meijaard.

Zoals je ziet, ziet het er allemaal erg netjes uit. Jacko Meijaard heeft al zijn ervaringen uit het verleden gebruikt. Daarmee voorkom je dat je dezelfde fouten zult maken die hij aan het begin maakte. Volg deze cursus en de kans is groot dat je foutloos gaat beginnen met affiliate marketing revolutie.

Ideeën voor beginnen met affiliate marketing van Jacko Meijaard

Tot onze grote verrassing helpt Jacko Meijaard je zelfs met inspiratie en ideeën voor een succesvolle affiliate website. Kortom, je hoeft niet eens ideeën te hebben voor een succesvolle website, want daarbij wordt je geholpen.

Als we verdergaan in de cursus kijken wij bijvoorbeeld bij module 3. Dit is dus niet het allereerste begin, maar al het derde hoofdstuk in de AMR cursus. Deze module gaat over Google, zoekwoorden, een blog schrijven en een verdienmodel toepassen. Per onderwerp heeft Jacko Meijaard een video gemaakt. Zie ook onderstaande afbeelding van de Internet Succes Gids website.

internet succes gids ervaringen
De verschillende video’s van Internet Succes Gids zijn een goede ervaring.

Geen computerkennis nodig

Als je alle video’s op volgorde kijkt is de cursus heel eenvoudig. Je volgt gewoon de stappen en hebt in principe geen computerkennis nodig. Wel is het een voordeel als je enigszins handig bent met de computer. Weet je hoe Word werkt? En hoe Facebook werkt? Dan gaat het wel lukken.

Een groter voordeel heb je als je goede foto’s kunt maken en deze ook nog kunt bewerken. Kun je dat niet? Geen probleem, het is zeker geen vereiste.

Ga je echt geld verdienen terwijl je slaapt?

Ja, je gaat echt geld verdienen terwijl je slaapt. Maar daarvoor moet je eerst wel iets doen.

De eerste maanden zul je hard moeten werken om je website op te bouwen. Je verdient dan vaak weinig. Pas na enkele maanden zal je inkomen groeien. Dan kun je genieten van een passief inkomen.

Wanneer je website eenmaal opgebouwd is verdien je inderdaad geld wanneer je slaapt. Je website is immers altijd online. Dag en nacht.

Dus als jij slaapt bezoekt iemand anders je website. Wanneer hij of zij producten koopt, ontvang jij leuke commissies.

Hoe betrouwbaar zijn internetondernemers zoals Jacko Meijaard?

Ook de NOS vroeg zich af of affiliate marketing legaal is. Zo zijn er een aantal internetondernemers die erg veel adverteren.

Zij adverteren dat je veel geld kan verdienen met hun methodes. Een beetje hetzelfde als Jacko Meijaard. In de onderstaande video gaat het niet alleen over affiliate marketing (wat volgens ons de beste methode van geld verdienen is).

Maar de NOS heeft het ook over dropshipping (klanten kopen iets bij jouw webshop, waarna jij het direct besteld bij een andere webshop en naar de klant verstuurd. Je hebt dus geen magazijn).

Ook wordt er over verkopen via bol.com gesproken met een cursus van Jia Ruan. Of verkopen via Amazon. Desalniettemin is de onderstaande video erg interessant indien je twijfels hebt aan de betrouwbaarheid van internetondernemers zoals Jacko Meijaard en Jia Ruan. Echter gaat affiliate marketing je veruit het minste tijd kosten en het makkelijkste geld opleveren.

Is Affiliate Marketing Revolutie legaal?

Ja, de AMR is legaal. Veel mensen passen deze methode zelfs toe via officiële webwinkels zoals bol.com en MediaMarkt. Je kunt er dus vanuit gaan dat dit volledige legaal is.

Ook in de bovenstaande video van de NOS zie je dat affiliate marketing legaal is. De affiliate marketing revolutie is ook legaal.

Onze Jacko Meijaard ervaringen

Wij kochten dus de Affiliate Marketing Revolutie en zagen al snel dat we niet waren opgelicht. Wat Jacko Meijaard zegt is grotendeels wel waar. Wij hebben dus tamelijk goede ervaringen met Jacko Meijaard.

Wel dienen wij te zeggen dat niet alles helemaal waar is wat Jacko Meijaard zegt. Zo komt het soms over dat je heel snel en makkelijk geld gaat verdienen. Echter moet je er wel hard voor werken. In het begin althans.

In het begin werk moet je veel en hard werken aan je website. Je verdiend dan nog helemaal niets. Dit is een moment waarop veel mensen opgeven. De ervaringen van Jacko Meijaard leren dat je dan juist door moet gaan. De volhouder wint.

Als je niet opgeeft en je website voorziet van veel goede content zul je langzaamaan resultaat gaan zien. Google gaat je website waarderen. Maar dan moet er dus wel écht goede content op jouw website komen. Daarvoor moet je hard werken.

affiliate marketing met wordpress website
Het principe van affiliate marketing.

Wat is er niet waar aan het verhaal van Jacko Meijaard?

Nou in principe kan alles wat hij zegt wel waar zijn. Maar dat je heel makkelijk even een inkomen opbouwt is niet zo. Je moet veel tijd besteden aan je website. Veel informatieve en waardevolle artikelen schrijven is belangrijk. Daarom is het handig om een onderwerp te kiezen waar je veel vanaf weet, of waar je veel affiniteit mee hebt.

Maar als je er veel tijd aan besteed, kun je ook daadwerkelijk veel verdienen. Daar is Jacko Meijaard ook eerlijk over.

internet succes gids onbetrouwbaar jacko meijaard
De welkomstaanbieding is het enige punt waarop wij Jacko Meijaard en de Internet Succes Gids onbetrouwbaar vonden.

Het enige wat niet helemaal waar lijkt te zijn is de welkomstaanbieding op deze pagina. Deze telt altijd af, wanneer je ook op de website komt. En toch is er ook altijd een welkomstbonus. Die verloopt voor zover wij weten niet. Dat is het enige onbetrouwbare punt dat wij van Jacko Meijaard en de Internet Succes Gids website konden vinden.

Stond Jacko Meijaard echt in het AD?

Ja, Jacko Meijaard stond echt in het AD. The 4-Hour Workweek was in 2018 wereldwijd een bestseller. Het Algemeen Dagblad zocht mensen op die dit wisten te realiseren.

stond jacko meijaard echt in echt ad
Stond Jacko Meijaard echt in het AD?

Zo kwamen ze bij Jacko Meijaard terecht. In het artikel valt te lezen dat hij hard werkt voor zijn passieve inkomen. Maar ook dat hij veel werk uitbesteed en heel wat centen verdiend.

In begin 2018 stond hij dus echt in het Algemeen Dagblad. Dat heeft hij mooi voor elkaar geschopt. Hieruit blijkt dus wel dat Jacko Meijaard echt bestaat en geen fictief persoon is.

Affiliate Marketing Revolutie testen, ik begon zelf met affiliate marketing

Om een betrouwbare reviews over de Affiliate Marketing Revolutie te schrijven moet ik het natuurlijk wel zelf testen. En dat deed ik. Een jaar geleden begon ik met mijn eerste affiliate marketing website.

Het begint allemaal bij het kiezen van het juiste onderwerp. Gelukkig heeft Jacko Meijaard daarvoor enkele betrouwbare en creatieve ideeën. Ben je nieuw met websites bouwen? Kies dan een niche onderwerp. Dat is een onderwerp waar nog maar weinig informatie over op internet staat. Zo heb je weinig concurrentie en kom je makkelijker op een hoge positie in Google.


.

Affiliate marketing met slimme speakers

Ik koos voor het onderwerp slimme speakers. Daarvoor maakte ik een website over slimme speakers. Op deze website vind je super veel nuttige informatie over slimme speakers. Van toepassingen tot reviews, alle informatie met betrekking tot slimme speakers vind je er.

affiliate marketing revolutie ervaringen
Affiliate Marketing Revolutie ervaringen: ik bouwde zelf een affiliate website met de cursus

Zoals je ziet ben ik eind 2018 begonnen en ik kreeg ik het eerst halfjaar vrijwel geen bezoekers. Dat is heel normaal. Vanaf 2019 kreeg ik dagelijks een stabiel aantal bezoeken. Zoals je ziet stijgt het aantal bezoekers nog steeds. Dit komt omdat ik nog steeds content (artikelen en video’s) toevoeg.

Dat betekent ook dat mijn passieve inkomen nog steeds stijgt. Passief inkomen? Ja, een inkomen dat je verdiend terwijl je niets doet. Dit betekent niet dat ik helemaal niets doe, maar het kan binnenkomen terwijl ik slaap. Daarom is het een passief inkomen.

Deze hele website heb ik volgens de cursus van Jacko Meijaard opgezet.

Een jaar later: mijn passief inkomen via bol.com

De meeste van mijn bezoekers gaan via mijn website naar bol.com. Daar kunnen zijn bijvoorbeeld een slimme speaker kopen. Zo verdien ik mijn affiliate inkomen.

hoeveel verdien je met affiliate marketing
Mijn passief inkomen via bol.com, hoeveel verdien je met affiliate marketing?

Zoals je in bovenstaande afbeelding ziet stijgt mijn affiliate inkomen nog steeds. Vanaf november tot januari verdrievoudigde deze zelfs. Deze stijging is niet altijd zo extreem, maar wel mooi. Je kunt je voorstellen dat ik ook via de affiliate programma’s van Wehkamp, Mediamarkt en Expert een affiliate inkomen verdien.

Hoe werkt affiliate marketing via bol.com?

Zo verdien ik zelf enkele honderden euro’s per maand via bol.com. En daar doe ik niets voor. Ik heb een passief inkomen via bol.com.

Hoe werkt dat dan? Nou ik promoot producten die bij bol.com te koop zijn. Heel eenvoudig schrijf ik mijn ervaringen op internet over bepaalde producten. In mijn geval voornamelijk slimme speakers.

Vervolgens link ik dan naar bol.com. Wanneer mijn websitebezoekers dan iets bij bol.com kopen, dan ontvang ik een commissie. Dat is affiliate marketing.

Des te meer bezoekers je hebt, des te meer je kunt verdienen.

Voorbeelden van affiliate marketing via bol.com

Nu ben je vast benieuwd naar voorbeelden? Dat komt goed uit want ik heb enkele voorbeelden van affiliate marketing via bol.com voor jou opgezocht.

Luierinfo is een voorbeeld van affiliate marketing

Eén van de grappigste affiliate websites die ik ken is Luierinfo. Zij geven informatie over luiers. Alles wat een ouder wil weten over luiers vind hij of zij daar.

De luierwebsite linkt vervolgens naar bol.com. Daar kunnen ouders hun luiers kopen. De website verkoopt zelf dus geen luiers.

internet succes gids voorbeelden
Affiliate marketing kan zelfs met luiers, dit is een voorbeeld van wat er mogelijk is met internet succes gids.

Ondanks dat de website op het moment van schrijven er niet echt mooit uitziet, loopt het blijkbaar uitstekend. Ze zoeken namelijk een fulltime medewerker, speciaal voor de luierwebsite.

Zij verdienen dus veel meer dan een fulltime salaris. Na het aannemen van een personeelslid willen zij natuurlijk nog winst maken. Het is daardoor zeer aannemelijk dat zij meer dan duizenden euro’s aan passief inkomen hebben met deze website.

AMR Voorbeeld: een passief inkomen met een cursus beleggen

Een ander website voorbeeld van de Affiliate Marketing Revolutie is Tradewinst. Deze website gaat over beleggen. Hij is volledig opgericht en in beheer van een affiliate marketing revolutie lid.

affiliate marketing revolutie voorbeelden
Een voorbeeld van de affiliate marketing revolutie is een lid dat een succesvolle website over het handelen in aandelen oprichtte.

Op het forum van Affiliate Marketing Revolutie vind je regelmatig leuke succesverhalen. Zo ook van Mark van Tradewinst. Hij richtte een website over handelen in aandelen op.

Op de website geeft hij zijn eerlijke mening over het handelen in aandelen. Vooral handig zijn de tips die hij over aandelen geeft. Naast alle tips linkt hij naar websites waar je daadwerkelijk aandelen kunt kopen. Als mensen aandelen kopen ontvangt hij een commissie.

Zo verdient deze voorbeeldwebsite van de Affiliate Marketing Revolutie dus heel veel geld. Exacte getallen houdt hij liever voor zivhzelf, maar hij heeft een goed passief inkomen opgebouwd met de AMR.

Voorbeeld Affiliate Marketing Revolutie met fysiek product

Een ander leuk voorbeeld van de Affiliate Marketing Revolutie is de airfryer specialist.

Deze jongen (Pim) geeft advies, tips en informatie over airfryers en het gebruik ervan. Onder iedere airfryer zie je een link naar een bekende website als bol.com.

amr voorbeeld
Een ander AMR voorbeeld is het promoten van elektronica, zoals airfryers.

Als zijn bezoekers op de link klikken, vervolgens een airfryer kopen, dan verdient Pim daar aan. Bij bol.com krijg je bijvoorbeeld commissies van ongeveer 6 procent. Zo heeft Pim een leuk passief inkomen opgebouwd.

Of Pim ook gebruik heeft gemaakt van de AMR methode weten wij niet. Maar het lijkt er wel op. De manier van online geld verdienen is in ieder geval precies hetzelfde.

Beginnen met Affiliate Marketing

Na het lezen van deze Affiliate Marketing Revolutie Review kan ik mij voorstellen dat je direct wil beginnen. Dat is helemaal goed, want je kunt op ieder moment beginnen met affiliate marketing revolutie. Het enige wat je nodig hebt, is een beetje tijd.

Oja, kies een goed onderwerp. Een juist onderwerp van de website is erg belangrijk. Daar staat of valt je website uiteindelijk mee. Kies een onderwerp met weinig concurrentie. Maar daarover verteld Jacko Meijaard je alles in de trainingen. Daar hoef je je nu nog helemaal niet druk om te maken.

Gelukkig kun je beginnen met een gratis versie. Al ben ik zelf direct van start gegaan met de betaalde cursus. Zo kun je direct door knallen. Kies daarbij een doel. Een realistisch doel: over één jaar wil ik een volledig full time salaris verdienen met affiliate marketing. Dat is overigens alleen realistisch als je er hard voor werkt. Doelen stimuleren je er echt voor te gaan.

Internet Succes Gids Review

Wat luidt het eindeoordeel van onze Internet Succes Gids Review? Die is eenvoudig: de Affiliate Marketing Revolutie is betrouwbaar. En daarmee is ook de website Internet Succes Gids betrouwbaar.

Beoordeling Affiliate Marketing Revolutie:

  • Leerzaamheid: 9/10
  • Duidelijkheid: 10/10
  • Tempo: 7/10 (soms wat trage video’s)
  • Betrouwbaarheid: 9/10

Eindbeoordeling:

9/10

Behalve een welkomstaanbieding die nooit verloopt, konden wij geen onbetrouwbare punten vinden. Zelfs de NOS onderstreep nog eens dat alles betrouwbaar is. Het enige wat je moet beseffen: het geld verdienen gaat in het begin niet zo makkelijk. Je moet veel betrouwbare artikelen op je website plaatsen. Dit kan veel tijd kosten. Maar utieindelijk kan het je ook veel geld opleveren. Daarvoor hoef je uiteindelijk niet veel meer te doen.

Met een kleine investering koop je de affiliate marketing revolutie die je vervolgens snel zal terug verdienen. Wij vinden de cursus daarom een aanrader mits je er echt voor wil gaan.

Affiliate Marketing Revolutie kopen

Wil je na het lezen van deze Affiliate Marketing Revolutie Review de AMR ook kopen? Dat kan natuurlijk. Wij vinden de investering zijn geld meer dan waard. Je verdient het snel terug als je er tenminste echt voor gaat.

De Internet Succes Gids is een betrouwbaar bedrijf. Wij kochten onze AMR cursus daar ook en hebben er veel plezier van. Op het forum (waar je ook toegang tot krijgt na aankoop) vind je talloze succesverhalen. Spijt zul je dus niet gaan krijgen. En krijg je dat wel? Dan kun je je geld binnen een bepaalde termijn terugvragen. Klik op de onderstaande knop om de Affiliate Marketing Revolutie te kopen.


.